Hb tak naik

penat laa nk telan ubat (Zincofer) makan macam mana pun hb x naik2 … emm punya laa siksa nk tahan muntah ingat berkesan laa tp x naik2 stresssssw😭😭😭 makan buah jambu kerang mcm2 penat dah

51 Balas

boleh cuba minum jus delima, satu sudu pagi satu sudu malam sblm tdur, inshaAllah hb naik.. jaga makan jugak, jarak antara pengambilan ubat dan mknn kena jaga , itu yg paling penting

2y ago

Kita beli gulsan hb naik alhamdulillah makan mcm tu je guna sudu dgn tukar iberet sebelum ni obimin dgn zincofer tp x jln makin turun