Loyaaa tekakk

Penat laa asyik rasa loya, lapar je tiap masa tapi tak tahu nak makn apa. sebelum makan loya dah makan pun loya. Tapi loya je tak muntah pun, tak sedap perut. 7w pregnant sape kat sini sama macam sya? #firstmom #firstbaby

30 Balas

Sabar sis.. hehe apa pun.. sama la kita🥹.. sy sekrg dh 13w pun loya n muntah lg.. tp tcium bau tertentu je.. tak mcm hritu.. awal2 tu.. jgn ckp la…tgok tv pun boleh muntah..😅.. ni Alhamdulliah dh boleh mkn.. walaupun muntah.. tp tak pe.. muntah je, makn balik, muntah ,makan balik.. topup apa yg kita makan..tips sy, mnum tea pait skit, biskut kering, n roti kosong.. ok la skit, pastu vitamin sy mkn sebelum tdo.. sebb klu mkn waktu pgi tu, confirm muntah tak benti..ada kwn nasihat, mkn vitamin waktu tdo.. kurg la muntah nya..

8mo ago

sya suka minum kopi pahit , tp tu la parent ckp kerap ii nnt ank kluaq gelap , betulka ?