Loyaaa tekakk

Penat laa asyik rasa loya, lapar je tiap masa tapi tak tahu nak makn apa. sebelum makan loya dah makan pun loya. Tapi loya je tak muntah pun, tak sedap perut. 7w pregnant sape kat sini sama macam sya? #firstmom #firstbaby

30 Balas

biasalaaa sis..sy pn sama..saya dari 6w sampai skg nk masuk 10w asyik muntah je dr siang ke mlm...bdn makin susut yelaa xde selera makan..mkn ape je mesti muntah..tp ttp kuat nk hdp semua ni..sy selalu fikir sy ni insan terpilih Allah uji..ni pregnancy ke 3..alahan nya sama je..sy doakan ibu2 semua kuat nak hadap alahan2 semua..kita kena kuat demi baby ❤️