Loyaaa tekakk

Penat laa asyik rasa loya, lapar je tiap masa tapi tak tahu nak makn apa. sebelum makan loya dah makan pun loya. Tapi loya je tak muntah pun, tak sedap perut. 7w pregnant sape kat sini sama macam sya? #firstmom #firstbaby

30 Balas

Saya second trimester alahan teruk..semua makanan tak bole terima,apa lagi air putih langsung muntah..msuk 5bln dah stop alahan so start ctue selera makan kemain lagi😅 pastue skrng msuk 8bln start balek rsa mual n muntah,klau muntah tue still bole tahan tp bile tak tahan abis semua yg dimakan keluar balek😔 adakah sampai bslin muntah² ney