Loyaaa tekakk

Penat laa asyik rasa loya, lapar je tiap masa tapi tak tahu nak makn apa. sebelum makan loya dah makan pun loya. Tapi loya je tak muntah pun, tak sedap perut. 7w pregnant sape kat sini sama macam sya? #firstmom #firstbaby

30 Balas

Anak first saya takda alahanan langsung dari awal preg sampai bersalin . Ni masuk second terus alahan loya dan muntah tak larat semua . pastu saya sapu tipis minyak cengkih dekat hidung , Alhamdulillah dapat lah menahan loyaa . Cuba sis cari bau or something yang boleh menghilangkan loya . Sekarang pun still ada alahan sikit , makan banyak tapi yang muntah makanan yang takleh terima perut je keluar 😂 so dari situ saya elakkan dulu makanan yang terkeluar tu