Loyaaa tekakk

Penat laa asyik rasa loya, lapar je tiap masa tapi tak tahu nak makn apa. sebelum makan loya dah makan pun loya. Tapi loya je tak muntah pun, tak sedap perut. 7w pregnant sape kat sini sama macam sya? #firstmom #firstbaby

30 Balas

Sy mula2 mual jgk sis, penat mmg penat smpai mnangis mse muntah sbb lega muntah. Lps tu bila muntah blk. Sy snyum je. Last2 dpt tahu tekak sy skrg sme mcm tekak wktu kcik. Memilih makanan. Sy recall blk makanan yg sy mkn wktu kcik. Alhamdulillah tk muntah. Mak sy pun gelak je bila dpt tahu sy jd mcm sy 4-5tahun mkn memilih.

8mo ago

sya pregnant ketagih nak isap jari 😭😭 malu tk malu hentam ja laa . yg tu jaa buat jdi keselesaan