Loyaaa tekakk

Penat laa asyik rasa loya, lapar je tiap masa tapi tak tahu nak makn apa. sebelum makan loya dah makan pun loya. Tapi loya je tak muntah pun, tak sedap perut. 7w pregnant sape kat sini sama macam sya? #firstmom #firstbaby

30 Balas

nanti jmpa doc gtau mual trok .. nanti doc bagi ubat .. dlm masa yg sama boleh ikhtiar minum air oren ke pakai kurangkan loya .. makan buah/roti kalau lapar .. jgn lambat makan .. jgn makan yg pedas/berminyak dulu .. try je mana2 makanan x pe muntah balik .. jnji tau mana makanan yg sis blh telan mana yg x .. sya smpai 19w kena mcmtu .. 2 bag air kena isi .. try jugak makan bubur kot dpt telan