Alhamdulillah

Penantian berakhir. Baby girl seberat 2.63kg selamat dilahirkan secara Czer ?? Sepatut delivery normal, tapi terpaksa sebab tak dpt nak detect accurate heartbeat baby. Takpelah, janji semuanya dh selamat! Thanks ibu² yang mendoakan sayaaa ???

26 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.. Tak pelah.. Janji awak dah selamat... Semoga mama n baby sihat adanya.. Aamiin.. ☺️

4y ago

Wlcm.. 😊😚

tahniah ibu slamat berpantang....doakn sy jg dpt girl mcm ibu jg yer...

4y ago

Amin...thx ibu...

Congrat sist..apa2 pun smoga baby dan sis sntiasa shat..slamat brpntang

Alhamdulillah...moga baby n ibu sihat...slmt berpantang

Alhamdulillah selamat semua dh ,selamat berpantang ❤❤

4y ago

Alhamdulillah. Thanks sis 💕💕

Tahniah sis. Selamat berpantang. Semoga cepat sembuh ya

4y ago

Wc

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang😊

4y ago

Alhamdulillah thanks sis 💕💕

Alhamdulillah dan slmat bpntang sis 😘😘

4y ago

Alhamdulillah. Hehe tq

Alhamdulillah, tahniah n Selamat berpantang

4y ago

Alhamdulillah tqqq 😍😍

Alhamdulillah.tahniah.selamat berpantang

4y ago

Alhamdulillah tq siss