21.6.19 Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl

Hi mommies. Just nak share. Saya dah selamat melahirkan baby girl 21.06.2019 pkul 10.01pm seberat 3.6kg. Bersalin secara induce belon & alhamdulillah baby sihat. Bertarung dalam labour room selama 8jam stengah akhirnya selamat. Tq yang mendoakan. ?❤️???♥️

52 Balas

alhamdulillah sis.. semoga baby n mummy sihat & bby membesar dgn baik jadi ank solehah... doakan auntie pun blh bersalin secara normal juga ye

Alhamdulillah moga sis dan baby sihat selalu.. Amin3 Ya robbalamin.. Ya Allah.

Alhamdulillah tahniah sis... Sya tengah tunggu turn saya lagi.. Sepatutnya due 22/06

5y ago

Belum lagi... Esok sya jumpa doctor lagi tgok macam mana keputusan... Takutnya

Alhamdulillah.. Tahniah sis😙 selamat berpantang..

Tahniaah sis selamat berpantang doakn utk saya pulak bulan dpn je duenyee😂

5y ago

Goodluck mommy n stay positive

Alhamdulilah. Tahniah sis.. Selamat berpantang

Tahniah sis.slmt brpantang. Sy pn tnggu hari je ni.

alhamdulillah..tahniah n slamat berpantang..

Alhamdulillah.. Thaniah ye sis dan selamat brpantang

alhamdulillah. happy to hear! tahniah mommy! ☺️