Pembelian barang dapur secara atas talian (online), adakah anda rasakan ianya memudahkan anda?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1855 respon

15 Balas

tak... sbb blm tntu brg y kte order 2 fresh n elk mcm y dgmbrkn... mmg xornh blu scra online... tp lbh baik trus ke kdai utk plih brg y sgat n brkualiti...

entahlah sebab sya yg selalu beli atau suami,tak pernah beli online klau barang dapur😊

Selalu beli kt happy fresh.. now happy fresh da takdeeee 😢

tak pernah lagi beli barang dapur melalui talian..

xpernah order online beli sndri Kat supermarket

Fresh seafood online.. Brg lain x pernah

mudah tapi harga lebih mahal dari biasa

Ya #TAPsupermoms #TAPactiveusers

percaya

tidak