Ibu-ibu pakai subang tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6102 respon

26 Balas

Saya xpernah pakai sebab tak pernah tindik. Saya jenis xsuka pakai barang kemas 🤣 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

sebelum pregnant pakai .. selepas pregnant tanggalkan senang bila bersalin tak perlu nak tanggal kan barang kemas

kecik2 saya pernah pakai. tak pakai sbb tak rasa selesai, gatal2 . so, smpai skrng tak pernah pakai

masa zaman bujang pkai tau..lps kawin suami suruh bukak sbb asyik tersangkut je kt baju 🤣

dlu pkai tpi msa preg mls pla nk pkai sbb rimas, nnti lepas bersalin bru pkai smula hahahaj

Dah lama xpakai subang. Sebab slalu sangkut kat tuala masa nak lap cuping telinga🤭

Dulu pakai tapi start nak bersalin yg 1st baby buka, langsung dah tak pernah pakai

No. Dlu saja smpai 3 subang tlnga skg mls sdh mau brsubang2 wkaka

Pakai. Sbb tkot nk kena tmbak lg. 😅 Tak bagi lubang tertutup

Dah lama dah tak guna sebab cuping telinga mudah luka.