Ada tak sebelum pregnant suka makan daging tapi lepas ngadung tak suka dah?oren dl suka skg tak..

Pelik2..makanya

4 Balas

Kalau saya semua jenis daging dan ikan mmng xsuka rasa loya kecuali rendang lembu saja😂dah trismister kedua baru ok sikit terima daging ayam ikan kerang

saya dulu suka gila makan ayam tapi skrg kalau boleh xnak makan ayam dah.nak ikan je.ntah kenape dh jemu nak makan ayam.

kalau saya xboleh makan ayam n telur😅 kalau telur tu bau dy pom bleh buat saya sakit kepala n muntah2 seharian..

saya, .bau daging Tu meloya Kan hehehe