Pengorbanan ibu makan makanan yang tak disukai demi anak

Bila start jadi ibu ni, mmg kena makan makanan yang kita tak suka demi baby dalam perut kan? Saya tak suka kacang, tak suka susu, tak suka buah. Tapi terpaksa makan untuk kesihatan anak tu sampai dia tua huhuhuhu

1 Balas

Hehehe yeee. Tambah masa pregnant ada hb low la, ada gdm. Ikhtiar macam2, makan makanan yang tak pernah dimakan, Ya Allah, sampai menangis nangis 😂

2y ago

Saya tengah nangis kunyah kacang ni huhuhu kalau dapat kacang macadamia suka la jugak tapi ni kacang pecan 😢