help

pegelangan tangan saya sakit selepas bersalin sehingga sekrang mcm mana nak sembuhkan urut pun masih sakit .

13 Balas

huwaaa.. sy tgh alami skrg ni..bby da masuk 9 bulan, baru terasa..mase mengandung sy sakit sendi jari2,bgn tdo mmg xblh nk genggam jari,pas bersalin slow2 hilang, tp diganti dgn sakit pergelangan tgn pulak..adeii😔 ade masa tu nk bengkokkan tgn pun x blh,pegang pape mesti jatuh brg tu

4y ago

sis search pasal mummy thumb.. da senaman utk kurangkan sakit..