3 bulan 15 hari

pd kol 2.30 Pg,ank saya menangis skjp pastu diam..pastu sambung blk nangis..perut X kembung X tahu nape nangis,dh BG Susu pun bgn bpa kli bgn...Ada MCM saya X nk katanya ank saya lpr umur bru 3 bln..ape perlu saya buat ye

3 Balas

Kadang bila msuk bulan atau nak beralih bulan, anak akan sedikit meragam. Kalau macam saya, anak saya pkl 9 malam dia mnyusu, dia akan tido sampai la dkat pkl 5 pagi, kalau dia jaga awal, nak susu atau pampers dia basah, tu je. Kadang demand susu baby jdi berubah, try cek pampers pulak, kalau nak selesa, sblum tdo buat urutan kat kaki n belakang bdn dia. Insyallah

8mo ago

Siang Tu tgk bdn pns..meragam je...nk dgn kite je..Susu pun sikit je

Transition tidur. Ank sy jd wktu siang. Tbe2 jerit. Tepuk2 tdur balik. Sleep cycle dh mula nk jd mcm kita yg dewasa. Regression. Pujuk tdur blk, sbb bby usia ni ad yg boleh tenangkn diri tdur blk ad yg blum lg. Bedung sis klau x nk dia terkejut sgt tp jerit tu mmg ya.

8mo ago

ank saya ni mlm X tentu tido kdg awal kdg akhir Ada 3 hri Lps kol 11.30 MLM bru Lena tido

try bedung. time nyusu tu bape minit sekali bg.

8mo ago

bedung pun xnk,dye bgn bru BG nyusu