sedih

Pd 1 syawal sy rasa anak sy x bergerak...mungkin perut dah padat...pd 2 syawal sy jumpa doktor pakar...doktor sahkan anak sy dah meninggal....arini 3 syawal doktor akan masukkan ubat untuk proses bersalin...anak syurga saya dh 37 minggu 1 hari....hanya menunggu kelahiran...tapi Allah lebih sayangkannya....saya sedih sngt...sy x dpt bayangkan akan berpantang tanpa anak...doakan sy kuat

sedih
236 Balas

Allahuakbar... sy doakan smoga sis n asben diberi kekuatan... pemergian anak syurga di bln mulia... jaga diri sis...

Salam takziah sis.. Bole tahu tk apa punca bby mninggal dlm perot sis? Ade simptom apa2 ke?

Sya pun prnh kegugurn 8weeks sis . sedih tu tk terkata . ape pun . bgi nma untuk dia . wlaupun dia sudh tkde .

Innalillahiwainnalillahirajiun, salam takziah sis, semoga Allah berikan kekuatan untuk sis tempuhi ujian ini.

Allahu berat dugaan sis. Salam takziah. Kuatkan diri sis. Moga Allah kurniakan reZeki lain lepas ni. Aaminnn

salam takziah.bby awak dah tggu awak dekt syurga.untung sgt awak.tcre yer.allah merancang segalanya♥️

Tahziah kak saya pun pernah rasa kesakitan ini .keep strong inshallah akan dapat lagi banyak rezeki kak

salam takziah sis.. semoga Allah kurniakn nikmat yg x terperi byknya utk sis..selepas ini ya

Semoga tabah dan kuatkan semangat sis. Anak syurga sis mendoakan & menanti sis di sana, inshaAllah😭

Allahu.. Innalillahi wainna ilaihi rojiun.. Semoga kuat ya sis.. Ujian hebat buat insan yang hebat..