sedih

Pd 1 syawal sy rasa anak sy x bergerak...mungkin perut dah padat...pd 2 syawal sy jumpa doktor pakar...doktor sahkan anak sy dah meninggal....arini 3 syawal doktor akan masukkan ubat untuk proses bersalin...anak syurga saya dh 37 minggu 1 hari....hanya menunggu kelahiran...tapi Allah lebih sayangkannya....saya sedih sngt...sy x dpt bayangkan akan berpantang tanpa anak...doakan sy kuat

sedih
236 Balas

salam takziah sis . kuatkan hati btabahla sis , anak syurga mnantimu d sna . doakan yg tbaik ya .

Sedihnyeee.. Smoga sis dan suami tabah ya.. Semoga Allah ganti kan yg lebih baik lagi.. Aminn..

Semoga diberi kekuatan buat sis, moga dipermudahkan segala urusan sis, salam takziah

Takziah Ye Insyaallah Baby Tunggu Depan Pintu Syurga Menanti Ibu Dan Ayahnya Harap Bertabah Ye

Allahu akbar.. moga bertabah sis. Dpt sis sorang ank syurga tggu dah kat sana. Ada hikmahnya.

Allahu.. kuatnya awk sis... apa yg berlaku ada hikmahnya .. semoga awk sentiasa dlm rahmatNya

Allahu... Salam Takziah buat sis.. Smg sis &. Suami tabah dgn ujian Allah...

Salam takziah buat sis dan keluarga....semoga sis kuat tuk mengharungi dugaan ini...

semoga d permudahkan sis in shaa Allah ada hikma nya baby tunggu awk d syurga sana ♥

salam takziah sis😭ya Allah sedihnye saye x dpt bygkn huhuhu..smoga tabah ye sis🌼