Bagaimana dengan keadaan payudara anda selepas melahirkan?

Voice your Opinion
Semakin kendur
Semakin membesar dan bengkak
Semakin anjal & tegang
Tiada perubahan sebelum dan selepas bersalin

384 respon

8 Balas

saya pyudara jd besar sebelah 😂 sbelah tegang n besar dari size biase. sebelah lg kecik n kendur.. mcm mana nk bt ye ? 😭 tgh menyusu

4mo ago

mcm sy pun sama. sebelah besar and sebelah kecik. sebelah kiri anak xberapa nak menyusu sebab puting buta. puas juga pujuk bagi dia menyusu belab kiri tp dia xmau. so terpaksa la pam. kalau xmemang teruk bengkak

Masih menyusukan anak, semakin anjal dan tegang.

lps da stop bf kn anak .mmg kendur abes 😭

4mo ago

Betul , sama laaa saya. Saya stop awal sbb tak larat and bekerja..Stop bf and pump terus kendur…

tak pasti lagi 🤭

low bm supply 🥹

sama je

tidak

🩶