I am a full-time house wife / Interior designer (self-employed) / business catering. Berniat utk berkerja d salah 1 company Interior Design d malaysia/kota kinabalu sabah. Tapi belum bersedia utk tinggalkan anak d nursery??.

Patutkah sya berkerja dan tinggalkan anak d nursery? Atau teruskan dgn business sya skg and become a full-time ummi? ?

4 Balas

For me.. Klu bisnis sis berjaya n dpt support life sis n family trskn jd full house wife .. Dpt jg tngk ank2 membesar dpn mata .. Kt dpt jaga sndiri ..