Siapa sini penah sampai 3 Kali czer?

Pastue betul ker lepas 3 Kali Czer dah Tak boleh beranak n Doc sarankan kene "IKAT". Sbb takot Kali ke 4 beranak risiko sangat tinggi boleh menyebabkan kematian. Ada sesiapa penah lalui?

3 Balas

sy pernah tnya kat doc. doc ckp tgk pd keadaan dan bekas luka kat rahim. kalau berisiko, memg kena ikat. if okey lgi, luka dlaman okey and rahim pun cantik, still boleh lgi. sbb dh pernah jumpa sorg kakak tu smpai 5kali czer. tpi jarang2 la org dpt czer bnyk kali. paling2 pun 4kali.

ye btol..mkcik sy cmtu..biras pn cmtu..

Yer betul , nenek sy pernah lalui