Adakah anda merupakan pasangan jarak jauh?
Voice your Opinion
Ya, (komen sudah berapa lama)
Tidak

2266 respon

47 Balas

Sy jarak jauh suami d Selangor sy d perak..suami duk dgn family dia...sy duk rmh sewa,suami nk blk sini tp skg ni covid ssh nk dpt kerja jd masing-masing ke bertolak ansur dgn mslh pendemik skg ni...skg da 33w3..bdn da mkin xlarat pkp lg nk rentas daerah mcm2 mslh..

Ye jauh. Suami kt sabah sy kt kedah.. 3hri khwn suami Kena pi sna...pjj dri bln 9 smpai lh skrg xjmpa lg suami..suami asyk bz je sbb covid ni.. Beli tket flight dn swab test Last2 xleh balik jga kt sabah hritu lock down...

dari anak pertama sehingga sekarang...cuma sejak covid 19 sentiasa ada disamping saya dan anak-anak...jika ada urusan kerja baru berjauhan semula untuk beberapa hari...

dari bercinta sehinggalah kahwin dan ada anak so, 7 tahun.. berharap tahun ni adalah tahun terakhir untuk kami pjj.. 😊pjj sarawak, semenanjung..

Suami bertugas di kl dan saya di Jb .. sekarang dalam proses pertukaran dia ke balai sini

Dr kawin 2014 sehingga skrg, anak nak masuk 2.. Suami di kl, sy di muar..

dr mula kawin 2014 hingga sekarang.. ank dh nk masuk 3 orang...

dari tunang sampai nikah memang pjj...so dah nk msuk 5tahun pjj

Utara selatan malaysia sahaja #TAPactiveusers #TAPsupermoms

hampir 2 tahun saya di kedah pasangan saya di johor...