Pasangan pandai beli barang dapur tak?
Voice your Opinion
Ya, dia tahu semua benda
Tidak, halia pun tak tahu!

5174 respon

25 Balas

50/50..ada list dia tahu tp kena tulis detail..kalau tak full msj dgn gmbr brg dia hantar.benda tu sama je cuma brand lain..tp tu la..kalau kita ckp A dia akan cari A sampai dapat.tak de pun nk fkr yg B...bila kita tanya nape x beli yg B dia akan jawab srh beli A..

semUa dia pandai beli trmasuk pad pun dia x segan beli .cumanya klau beli bawang,dia nda pilih.main Ambil n masuk plastik😅.Al maklum mau cpat Dan beza llaki Dan mama yg membeli

tahu tp xdelah smue. zmn dah cggih die x taw die google je tgk gmbr brg yg sy nk tu ✌🏻 #30Dec2020 #IbuRA #21Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec #TAPxTanamera

Mmg slalu husband yg beli brg... Kite dok uma je... Klu ajin je g la ikot....

Pandai beli brg dapur. Dan memang rutin saya sblm shopping, buat list dulu.

Pakar dlm beli barang dapur walaupun kadang ada benda yg x lengkap 😂

Ya, tapi dya tak lah pandai mcam mna, biasa je, sajah dya nak tolong

boleh la..kena antr gmbr semua tp kdg2 ada jgak yg salah beli😂

husband lebih tahu drp sy.. terutama bab bahan basah😅😅

Pndai..tp blebih2 dia bli..xde dlm list pon p beli..😂