Aktiviti Kegemaran Sekeluarga Di Rumah

Hi Parents! Manakah antara aktiviti berikut yang anda gemar lakukan apabila di rumah bersama keluarga? Min suka buat B dan E 👩🏻‍🍳 Anda yang mana? Jom kongsikan aktiviti kesukaan anda sekeluarga di ruangan komen, OK!

Aktiviti Kegemaran Sekeluarga Di Rumah
81 Balas

Usia 17w Masih Hb rutin dari awal nikah Soalnya saya paham laki laki itu nafsunya besar😄 Kuatir malah lari ke hal lain yang gabaik😄 Kata bidan gapapa kok Hb, asal dengan posisi yang aman, begitu