Top Users September!

Hi Parents! Bulan September lepas special sikit! Anda nak tahu sebab apa? Sebab pihak TAP sudah memilih TOP USERS SEPTEMBER! Jom ramai-ramai kita ucapkan Tahniah kepada mereka jom? Mereka ni telah banyak membantu anda untuk menjawab soalan-soalan anda, kongsikan pendapat dan juga pengalaman. TERIMA KASIH SEMUA! Anda pun boleh jadi Top Users Of The Month kami! Bagaimana? Mudah je, hanya perlu menjawab sebanyak boleh soalan yang di tanyakan oleh pengguna lain, jawab poll, masuk pertandingan dan macam-macam lagi. Jadi Top Users ni best tau, kita akan bagi hadiah istimewa. hehehe ❤️😉

Top Users September!
22 Balas

Terima kasih TAPS🤗 . Tahniah juga buat mommy yang lain. . jom kita sama2 mmbantu mnjwap soalan ibu2 yg tiada pengalaman ataupun baru mnjadi ibu. . #bantumembantu #kongsipengalaman #kurangkanmasalah