Sudahkah parents membawa anak ke pantai?

Hi parents! Bestkan bila bawa anak kecil pergi pantai? Tengok dorang main-main buat sand castle, reka bentuk yang menarik. Pada umur berapa parents bawa anak kecil pergi pantai? Bagaimana reaksi mereka?

Sudahkah parents membawa anak ke pantai?
2 Balas

hingga sekarang anak dah umur 2 tahun 8 bulan since covid ni..saya belum berkesempatan bw ank ke pantai.. harap satu hari nnti ada rzki tuk bawa dia ke pantai menikmati ciptaan tuhan❤️.

Anak seawal setahun dah bawa. Kakaknya suka main ombak dan pasir pantai