Menghadiri perjumpaan keluarga?

Apakah perasaan anda tentang menghadiri perjumpaan keluarga sejak kehilangan kehamilan? Adakah anda rasa ia akan membantu atau memburukkan situasi anda?

3 Balas

tapi mereka banyak memberi sokongan, cuma mak mertua je membuatkan saya terasa sedikit kekurangan, tapi saya sudah biasa dengannya, so saya tiada laa kecik hati sangat...

Kalau saya diberi masa dan ruang untuk berehat sehingga saya selesa dan baik pulih , baru saya akan bersedia untuk hadir ke perjumpaan keluarga.

27 Saya kehilangan..Sampai sekarang blm ready mau jumpa keluarga terdekat