Beach or Mountain?

Hey parents, are you a climber or a beach lover? Which one would you choose? Let us know your feedback :)

Beach or Mountain?
63 Balas

beach, teringin nk prgi dngn anak dan suami, tpi dpt tmpt lain pulk sblum ni tupon dh okaylqh brsyukur ada masa brjalan2 dngn family kedua 😘❤

mountain sebelum kahwin,selepas ada anak ni lagi minat beach boleh luangkan masa berdua dan keluarga❤️🥰

of course laa mountain hehe.. before kawen pun terjah gunung ganang sana sini 😍😍😍

Love both 🥰 beach tenangkan fikiran setenang laut Mountain menghirup tumbuhan2 segar

beach...sbb beach dpt menenangkan fikiran sy....segala stres blh hilang lepas tgk laut

Climber! To grow old and active and be that cool grandparents that climbs! 😋

beach.. 🏖 sbb cpt mengah.. sis xmampu hiking , bestie 🥲😅

Both. sometimes beach lover sometimes mountain 🤗

mountain... hiking sampai atas rasa tenang je

beach dhla. mountain x larat nk panjat 😁