Aktiviti Ramadan bersama anak-anak!

HI Parent, dah mula buat kuih raya ke? Kalau dah buat, kuih raya apa yang anda buat tahun ini? Kalau yang beli, kuih apa anda beli? Bulan Ramadan pun dah nak berakhir, aktiviti apa yang anda lakukan bersama anak-anak anda? Ada yang ajar mereka untuk cuci bekas-bekas kuih raya ke? Ke minta dorang tolong kemas-kemas ke? Jom kongsikan aktiviti Ramadan anda bersama anak-anak di ruang komen jom. Mana tahu kalau ada idea baru nak buat dengan dia orang kan.

Aktiviti Ramadan bersama anak-anak!
2 Balas

mintak anak join tolong kemas2 rumah bersama .mngecat rumah serta buat kuih raya bersama.. 🥰

Ajak mengemas rumah mak mentua