selsema

Hi para moms? Boleh bagi tips utk rawat n redakn selsma bayi blum smpai 1bln..baby cy selsma x dpt tdr hidung trsumbat..risau sngt sbp baby msih kcil smpai 1bulan pn blum lg bru 3mnggu tp sd selsma..sd bwa ke klinik tp Dr ckp normal..tp ttp risau sbp dia batuk2 n x dpt tdr hidung trsumbat..ada cra lain atw petua utk rawat mslh baby cy??

1 Balas

sis bli alat penyedut hingus tu . then sedut . ia manual . kita ssdut mcm kita hisp straw air . tapi jgn smpai tertrlan hingus anak pulak😝 . alat tu bole beli dekat farmasi .