X dpt bernafas

Baby sia mcm ada kahak.. Hidung pun asyik trsumbat smpi dya xdpt bernafas.. Ada kh petua2 utk kurang kn masalah ni...haritu masa kna tahan dlm ward baby baru seminggu nurse ckp normal jk Hidung trsumbat.. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #advicepls #1stimemom #worryingmom #needhelp

2 Balas

Cuba buat cupping utk keluarkan kahak tu. Slowly buat kat baby. Kalau tak tu boleh rujuk doktor. Baby akan telan kahak tu and kelur ikut baiis. Saya masa anak sebulan, kena admit ward covid. Kahak mmg kat hujung tekak. Penuh waktu tu. Saya bernaukan diri korek pakai jari kelingking. Dia akan muntahkan. Kdang kadang dia telan. Alhamdulillah, cepat pulih

3y ago

Okay sis.. Thank you

cube krim youbaby ngn sterimar..ank sy gne y tu je cpt baik

3y ago

Ohh okay sis.. Thank you..