Buku Pink

Para ibu2 disini.. Boleh tak kalau kita pergi ambil sendiri di klinik lama.. Untuk rujukan yang baru ni.. Sebab sekarang dah berpindah.. Jadi checkup kena dekat klinik yang berdekatan

1 Balas

puan kena tanya pada misi di sana bagaimana prosuder nya dahulu..nanti mereka akan bagitahu perlu atau tidak ambil buku di tempt lama..mcm sy dlu ..bila saya inform sy nak berpindah..mereka post buku tu ke kk yg kita pindah dia akan tnye alamat kita di mana dan kk mana berdekatan..jadi kita perlu bw buku yg ada pd kita shj...dan pergi ke kk baru tmpt kita pergi tu untuk set appointment bru nti bila dh inform kk baru...misi akn try ctc kk lm kita pnh berurusan dlu..apa2 pn puan kena inform tmpt lama dahulu dgn misi puan jumpe mungkin tmpt lain prosuder adalah berbeza....mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermom