first time

para ibu ibu semua....nak tanya bbrapa hari ini perut slalu sakit...ingat tnda nak dtg bulan...tp bila tungu...hari ini sdah ke11 lewat datang bulan...bila cek up double line....tp blur skit garisan nya...nak tnya -ve ka + ve????

first time
21 Balas

tahniah, positif tu, double line, mmg mula² akn rse perut cramp mcm nk period sgugut tp mild...nanti awk g klinik utk urine test, kalau ada duit lebih buat early pregnancy scan klinik swasta dlm rm50-60, biasa kalau kandungan da 6-7week da nampak kantung dgn heartbeat, makesure igt tarikh first last period bulan lepas...

Tahniah sis. Positive tu. Awal2 mmg akan rasa perut tak selesa. As long as dia tak keluar darah dan perut rasa sakit sikit2 tu normal. Tahniah lg sekali 😊

Sama sy. Samar² mula tu. Tp sy beli strip check hari². Alhamdullilah makin clear. Tahniah awak. Jaga diri tau.

Tengok positive,sis. Lagi dah beberapa hari lewat tu. Tapi kalau nak confirm blh je pergi klinik jumpa doc

tahniah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

positive alhamdulillah. apa2 pergi klnik untuk makesure

Comfirm sangat dah positif ni. Tahniah mama

Tahniah sis, double line positive 😊

Tahniah sis! ve tu double line

tahniah puan. positive tu🥰