pampers

Pants pet pet best tak? Atau ade yg nak share pants ape yg ok.

66 Balas

Depend atas individual kot sy lebih suka huggies pant stakat ni anak sy xbocor lau pet pet yg lain2 xssuai

Sy penah try mamy poko utk baby sy..tp x berapa memuaskan..leaking.. So, skg sy pilih drypers😊

Drypes dgan petpet2 lebih kurang je..sy suka try mcm2 jenis..skrang pakai pet2 ok je..pet2 besar

Ikut orang. Saya lebih selesa pet pet. Sebab die mcm lembut sikit berbanding yg lain.

Sy guna petpet nb jenis tape. So far ok je. Xpnh lg bocor wlupn baby kencing byk.

pet pet okay stakat sy guna. stick ngn pet pet dri newborn smpai dh saiz L skrg.

Ikut kesesuaian dgn kulit baby. Anak2 saya tak ada alahan semua jenama saya try.

Sy guna drypers wee wee dry. Lmbt bocor .. kalau guna drypers classic cpt bocor

Sy lbih slesa dgn brand drypers... Tp it depends... #TAPSupermoms

sy guna whoopie pant.. okla tuk ank..xmudah bocor #TAPSupermoms