Pantang larang orang dulu-dulu atau tidak mengikut pantang larang sewaktu mengandung, mana satu pilihan anda?
Voice your Opinion
Pantang larang orang dulu-dulu
Tidak mengikut mana-mana pantang
Lain-lain (sila nyatakan)

9049 respon

76 Balas

bergantung pada individu dan situasi. jika was-was saya akan rujuk famili saya.

depends. mana bleh ikut, ikut. mana tak, tak. mana yg logikk sahaja.

Pantang orang dulu dulu, banyak manfaat walaupun ketat penjagaannya..

mna yg baik,kita ikutlhaa.....tuk kebaikkan diri sendri juga kan...

kalau pantang larang tu cam menarik perhatian , baru try 🤣🤣

50 pantang dulu2 50 pantang moden Ikut mana yg logik and sesuai

sy ank dh nk masuk 5 org tetap ikut pantang larang org dulu2..

ikut apa yang perlu jaaa... yang mengarut tuu xyah ikut..

mana yg elok+baik.. merapu/mengarut sgt tu..xpyh la ikot

Ikut keadaan,yg baik d ambil yg keterlaluan jgn d ikut..