bengkak kaki 36w.

pantang berdiri lama sikit, just nk memasak je.. kaki mula bengkak da.. huhuhu law baring lama sgt pon rse lenguh2 badan. untuk mudah bersalin ade ibu2 kate bnyak kan berjalan, dah boleh start berjalan banyak ke... humm dok umah flat tingkat 4 nie, law dah turun xmo naik da.. law da nik xmo turun daa... mengahnyaa rase. law berjalan pon ulang alik tandas n dapur jew laa.. masa lain bnyk tidoo sebb setiap malam xleh tido, start kol 12mlm smpai laa ke subuh, pas husb g keje baru laa dapat qada tido smpai tghri hahahhaha... teruknya perangai.. husb ajak g tido umah ibu dye pon fikir bnyak kali nie... kang kantoi bgun tghri.

2 Balas

Sis pakai selipar tebal skit kt dlm rumah. Kurang sikit sakit. Kalau nak naik tangga tu stop kejap2. Jangan terus naik.

5y ago

Kalau saya masa preggy rituh beli jenama flipper tu. Tebal sikit. Kaki pon tak bengkak dah. Kalau macam tu, jenuh jugak. Sampai je rumah rehat terus. Nanti baby mengeras bukan main pulak 😅