Ano po pang pataas Ng hemoglobin

Pang pataas Po Ng hemoglobin

2 Replies

eat gulay at prutas, esp yung green leafy, drink milk (may iron din yun), red meat (in modeation lang, since high in iron din). take your iron supplements regularly- tamang oagtake ay on an empty stomach wag samahan ng kahit anong calcium so best ay 30mins-1hr before breakfast.. proper rest

follow your OB's advice. iron supplement. take it on empty stomach. 1hr or 30mins before eating. if masakit sa tiyan, atleast 5mins before eating. eat iron-rich food. have a complete sleep.