Ibu-ibu pakai pakaian terpakai(bundle) tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5102 respon

16 Balas

of course, sbb byk padanan.. plus brand ok yg gred A.. lagi2 baju baby.. anak pertama semua pakai bond bundle.. like new.. beli bonds ori pun mudah rosak jugak..

Yes, dari zaman sekolah dulu layan bundle. Now dahh kawin dah ada anak pun still selam bundle. And husband sangat okay, tak larang pun.

Yes..why not..sebelum pakai basuh bersih² lah dulu..sama juga walaupun bkn pakaian bundle kena basuh juga kan before pakai..

4y ago

betul, bagi sy bundle lg banyak pilihan.. butik biasanya bole dpt dua tiga helai je bila gaji.. bila kerja kalau bole hari2 nak mix match..

pernah beli.. entah lh rasa x slesa...skali tu je pakai.. huhu.. x kisah lh brand ke x tp bkn bundle..

dpt beli sluar Peggy 5 helai rm20..dpt selai sluar jeans brand modernmom

Fav.. Sbb kebanyakan bju branded

Ya #TAPSupermoms

ada jer pakai

Ya.. why not.

Tidak 🤗