Kalau anak perempuan, anda lebih suka pakaikan seluar atau skirt?
Voice your Opinion
Seluar
Skirt

10822 respon

57 Balas

kalau pakai skirt pakai kan lengging atau...paling bagus pakai seluar..kasi biasa sikit dari kecil pakai seluar..sbb Klau sudh besar t biasa PKI skirt tnpa ada pelapik di dalam bhya juga..tahu juga diluar sna..bukan baik ada sesetengah nya buruk juga

Seluar sebab banyak aktiviti dekat sekolah yg melibatkan memanjat,tapi di rumah kadang2 pakai dress paras lutut.

Seluar dan bila nak besar masuk alam pesekolahan baru pakaikan kain tapi ikut kesesuaian aktiviti.

Kecik2 pakaikan Skirt la, pastu pakaikan legging sampai lutut.. 😁

Ibu suka pakaikan seluar.. Ayah suka pakaikan skirt. Hhaha

dua² saya pkaikn..tpi pkai sluar lg snang nk brgerak

dua-dua. kalau pakai skirt, pakai kan legging.

both.. tp lbh suka pkai kan ala princess 🥰

Skirt nampak comei.. Seluar ni nampak brutal

sluar...snang bergerk. lbih protective.