?

Hi. Pagini sy buat UPT. Sbb dh lambat 11 hari. Actually sy memang xnak buat test pun. Bukan apa, sy tak nak kecewa utk yg ke sekian kalinya. Semalam husb sy bermimpi, dia ckp sy pregnant. Nampak sgt dia berharap nak baby. Yela, siapa xnak baby kan. Dipendekkan cerita, sy buat test pagi ni. As usual, result dia Negative. Husb tanya dh buat test belom? Sy diamkan diri sja. Xnak dia kecewa. Hmm. Sedih. Semoga ada rezeki tahun ni.

3 Balas

Makan acid folic ya sis.. Cuba jgk test opk tu..tgk bile time subur..