Adakah saya keguguran

Pagi tdi bila bangun tidur sya rsa bawah perut..sya prgi la tandas nk kencing lepas tu sya tngok kat pad sya ada kluar mcm darah beku slpas tu perut sya skit sngat² rsa segugut

Adakah saya keguguran
2 Balas

haah sis. ni kantung baby. refer hospital untuk scan rahim. semoga ada rezeki untuk sis lagi nnti ☺️

2y ago

aamin sis smoga lepas ada rezeki sya lgi

ala sis..bukan janin ka sdh tu kluar...bgus sis p hospital bgtu tu

2y ago

pegi la hospital..doc nk cek rahim kot2 Ade sisa tggal ke apa