Air GuLa

Pagi td minum air gula n Amk darah .. pasto petang nie tadi Nurse Call gtw results GuLa saya tinggi smpai 10 ... Aduhh ape nk buat nie ?!!! macam mane nk bagi kurang Bacaan GuLa .. esok kne cucuk lagi 4 kali ...???

15 Balas

Fuh.. Rasanya kena byk minum air kosong..doctor pun ada ckp mcm tu.. I hope everything ok with you..😁

5y ago

Kan.. Huhu it's eat more healthy food than should be ok☺

Cepatnya dapat result. .sy pny dy kta plg cpat 2 mggu. atau sebulan

5y ago

Aah cepat je .. pagi amk darah petang dh dpt results ..

Kene jaga2 lah pah ni..pantang makan

5y ago

itu laa kne control diet

Ya Allah nape tinggi sgt smp 10..

5y ago

itu laa pasal .. musim raya arito la nie .. semua makan sedap² .. 😭😭

Amalkn sup lobk putih

5y ago

Msk sup mcm mn tkpe. Buah ayam ke ape , then letk la lobak