Muntah campur darah

Assalamualaikum, nak tanya saya dah 13w5d masih rasa loya and muntah. Muntah kuar kuning and ada darah sikit sikit. Bahaya tak?

2 Balas

Tekak n perut terhakis.. sbb xde apa nk dikeluarkn lg.. bhya utk bby. Kalau kerp trjdi sis g jmpa doc, kemungkinan kena masuk air. Kalau blh sis loya munth mcm mne pon mkn je mnum je, ssh tp buat utk bby. Sy pernh alami, air mata ni memnjg kluar tp trpksa push jgk.. perit kalau drh kluar, dan risiko bby nk dpt bkn sng.. semoga sis kuat ye.. InshaAllah..

Waalaikumusalam.. Better terus ke hospital.. Apa2 mslh yg kluar darah xkira muntah ke turun darah ke,terus ke klnik atau hospital refer doc .. Bnykkn minum air kosong hari2