baby dlm perut tiba tak gerak

Pagi smpai kul 10 bby gerak oky wlaupun lmbt sikit hri ni..dlm kul 11 mcm tu bby tk gerak dah..cuba kjutkan bby..dah gerak² kn prut dlm 10mnit jugak tpi bby tk gerak gak.cuma prut mngeras..cpt² sruh hsbnd p hosp..smpai hosp kna sruh tnggu pla sbb rmai..bby tk gerak gak msa mnunggu tu..Tuhan sj yg thu prasaan sy msa tu..smpai tkut nk chck..tpi kuatkan hti jugak..syukur msa kna chck tu doc bgtau bby tdo? jntung smua oky..bbrapa mnit mcm tu doc kcau² bby bru bgerak mcm biasa..Siapa prnh mcm ni?? Wlaupun ni ank ketiga.ni ptma kli bby mcm ni.smpai goncangkan prut hah tpi bby blh lena pla.skg dh nk msuk mnggu 37 dah..

2 Balas

Try mnum air sunquick. Xpon mkn aiskrim utk kjutkn bby. Sy mse preggy klau lps mkn aiskrim, bby aktif

5y ago

Bile preggy ni, mmg dlm pala otak macam2 duk pikir kan..

Cer try letak ice..nti dia rs sejuk dia akn gerak 😉✌