Excited mommy

Pagi ni lepas husb dah pegi kerja baru boleh baring2 layan phone. Then try pegang perut. Lepas tu terasa something yg keras. Sy syak tu kepala baby. Bila tegur ehh terus lari dia pusing. Tanak kena pegang kot😂 Yaa Allah selama ni baru sy terasa pegang keras mcm tu. Excited tak boleh nak habaq. Rasa nak melompat jaa😂😂 Nsib husb dah turun koje kalau tak mmg dah tarik tngn dia. Btw baby sy ni sy rsa dia kuat jeles laa😅 Tiap kali sy peluk ayah papa dia konfem dia terus aktif nak menendang sana sini smpai terpaksa lepas pelukan tu🤣🤣 . Posted on 3 April 2021, 9:41 a.m

2 Balas

waaa bestnyaaa. sy bru 18w.. blm dpt rse bby dgn jelas

3y ago

sy dlu waktu 18 weeks sy masih konfius itu baby gerak or usus sy😅