Susu ibu hamil

hi assalamualaikum. Boleh share tak susu yang elok untuk ibu hamil? Terima kasih

5 Balas

Sy apply sample2 susu dulu. Kt fb bnyk kwn2 share link free sample, sis boleh cuba. Bnyk brand boleh cuba.. Anmum, Similac Mom, susu kambing.... Sbb nk cadangkan keserasian susu setiap org x sama.. Mcm sy try jd cirit birit, jd sy consume susu fernleaf je. Tp ambil supplement tambahan mcm pil kalsium.

tgk jg sis...kalo yg sangkut gdm better yg kurang gula... tp sya suka similac mom..xmanis sgt.. oh ya sya ade group mumy2 blh share bertnya apa shaja.. khas utk perempuan shaja tau https://chat.whatsapp.com/B9sKzPJ5ZPg1n78vihsNHc jgn lupe kenal kn diri

Wsalam. Sbnrnya xkisah apa2 susu pun. Klu ada budget, beli yg khas utk pregnant, tp ni kena try & error. Klu dpt yg sample punya dlu pn ok sbb tak membazir klu awk x serasi. Kt klinik swasta kdg2 ada sample susu.

Saya minum anmum & frisomum je 🤗

Sy minum frisomum serasi je