1st trimester

Pada awal kehamilan, ibu2 hamil consume apa2 x? Cth susu kmbing ke susu anmum ke or etc.. Klo ada share la

1 Balas

Upt naik 2 line terus beli susu anmum. Minum tu je sementara tunggu appoiment utk buka buku mengandung.

5y ago

susu anmum skrg yg plain tu tiada gula sis. Klau sis risau bby besar, sis minum awl pregnant sja..nnti dah buka buku mgandung akan dpt vitamin dri klinik bleh la sis stop minum susu. Tpi susu pnting untuk kalsium ibu hamil.