Ovulasi Kit Positif Tapi Sepatutnya Period 2 Hari Lagi

Ovulasi kit ni nmpk terang betul positif tapi sebenarnya 2 hari lagi nak period. Boleh ka kita berovulasi 2hari sebelum period. N kemungkinan untuk hamil boleh ka? Utk pengetahuan saya ada irregular period bulan lepas 79 hari cycle bulan ni cycle yg ke50, berharap betul saya akan hamil pada bulan ni doakan saya

Ovulasi Kit Positif Tapi Sepatutnya Period 2 Hari Lagi
2 Balas

Mcm sy sis..test opk..terang nye double line..test pula upt..double line..alhamdulillah pregnant. So..opk boleh baca hcg pregnant juga la kan. Sis..test upt pula tgk mcm mana..

5y ago

Sdh test tp negatif sis skrg ni rasa bdan sejuk panas huhu rasa2 nya pregnant ka ni sis hihu

mcm sy juga hari tu , mau dkat period terang pula opk 😂 utk sure kan sy test upt naik dua line .

5y ago

Aminnn terima kasih sis hhe nnt sy update semula