Okay atau tak?

Hi semua, nak tnya okay ke klau last cycle CD48 baru positive OPK ?? Mmg period irregular period so cycle kali ni Saya masih Cari lagi positive OPK, Ade kemungkinan Tak ?? If cycle kali ni Positive CD48 juga??.. ada Tak mummy2 yg period irregular pregnant?? Share sikit pengalaman conceive #ingintahu #advicepls #bantusharing #pleasehelp #TTC

1 Balas

hi mommy, semoga dipermudahkan urusan. maaf ya, xmembantu. tp sy doakan mommy berjaya untuk conceive

3y ago

terima kasih!!💕 moga ada rezeki Kita semua