Keliru result OPK

Hai. Harini (13/11) saya ade test OPK.. sebab sje nk check cycle saya & kit ni betul ke tidak.. result dia jd positive.. sedangkan 2/11 lepas, result saya positif jugak.. OPK ni xbetul or badan saya boleh lepaskn ovum 2 kali dlm 1 cycle?? saya ade mslh period tidak teratur.. kdg 29 hari & pernah juga 30-40++ hari cycle saya.. so, ade kaitan ke dgn cylce saya??

Keliru result OPK
2 Balas

Salam puan, maaf lari tajuk. Nak tanya, puan guna apps apa ye ?

Try upt sis

3y ago

Terima kasih.. Amin ❤️