khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

biar je awk apa org nk kata.. xkawin pun mngata kawin lmbt pun mngata so xyh layan bru tenang hidup

ehhh baguslah kawin muda. tahniah dik. abaikan Aje yang mengata tu

kakak saya kahwin umur 16...Alhamdulillah takda jiran2 yg mmbawang

Hidup Dlm Dunia….Klu Org Mengata……Normal la tu…..

19 msih ok klau 17 mcm sy 😅 bru tk ok

biasa la tu